Voorwaarden en regels aan boord van Levant B & B:

U bent gast in onze boot. Een boot is net even iets kwetsbaarder dan een huis en we hopen dan ook dat u de afspraken en regels die wij u uitleggen en die u hieronder kunt lezen respecteert. Dit soort regels schrijven we op, zoals een contract, hopend dat je het er daarna nooit meer over hoeft te hebben!

Als er iets niet werkt, u ergens over wilt klagen, als er iets tegenvalt, laat het ons direct weten alstublieft. We zullen altijd proberen een oplossing te vinden. Wacht er niet mee tot (na) vertrek alstublieft, zodat we tijdens uw verblijf hopelijk iets aan uw opmerking kunnen doen.

Onze bootburen wonen vlakbij. Wij vragen u hun privacy te respecteren, zoals zij die van u ook respecteren.

Wij behouden ons het recht toe om een gemaakte reservering te wijzigen of te weigeren  indien u de boot en haar onderdelen niet behandelt zoals wij dat u vragen.

Bij aankomst leggen wij u het een en ander uit. Een boot heeft nu eenmaal iets meer gebruiksaanwijzing dan een gewoon huis, het is iets kwetsbaarder. En dat gaat met name over de pompen die (afval)water en toiletgebruik de boot uit werken. Er mag NIMMER iets anders in het toilet komen dan uitwerpselen. Dus geen tampons, maandverband, schoonmaakdoekjes, watjes, wattenstaafjes, of wat dan ook! De pomp raakt dan verstopt en de boot loopt vol met alle gevolgen van dien. Mocht u dergelijke zaken in het toilet deponeren, dan zullen wij de schade helaas op u moeten verhalen.

Wij vragen u bij een reservering een aanbetaling te doen. Zodra deze aanbetaling op onze rekening staat is de boeking definitief. Het restantbedrag rekent u dan af bij aankomst. Mogelijke extra’s rekent u contant af voor of bij vertrek. Wij restitueren in uitzonderlijke, aantoonbare gevallen van ziekte of ongeval van de persoon die boekt, en/of zwaarwegend ander geval als overlijden familielid e.d. Dit ter beoordeling van Levant Bed & Breakfast.   Bij annulering hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarden:

– vanaf 3 weken voorafgaand aan de huurperiode: uw aanbetaling;

– tussen 1 week en 3 weken voorafgaand aan de huurperiode: 50 % van de totale huursom;

– binnen een week voorafgaand aan de huurperiode: 100 % van de totale huursom.

Als wij in de door u gecancellde periode alsnog een reservering van een andere gast krijgen, retourneren wij u uw gehele aanbetaling terug, met aftrek van € 25,= administratiekosten.

U bent aansprakelijk voor alle schade die u tijdens uw verblijf toebrengt aan Levant Bed & Breakfast, of schade die is ontstaan door uw toedoen maar pas na uw vertrek blijkt.

Verlies of diefstal van onze sleutel dient u onmiddellijk aan ons te melden. Bij verlies brengen wij u € 50,= per sleutel in rekening.

Wij vragen u de map met informatie in tact te laten en geen folders, plattegronden e.d.mee te nemen zonder overleg.

De Openbaar Vervoer kaartjes die wij u op verzoek meegeven dient u weer op te laden met het bedrag dat u heeft gebruikt. Bij verlies van de OV kaart brengen wij u € 10,= in rekening voor de vervanging.
Opladen kan bij alle Metrostations en bij heel veel supermarkten, ook die hier om de hoek.

Inchecken kan vanaf 15.00 uur (op verzoek en indien mogelijk eerder, evt. al bagage afgeven kan meestal wel). Uitchecken uiterlijk om 11.30 uur.