Welkom aan boord!

Gelegen in en aan het water waar vroeger de schepen naar “De Oost” of “De Levant” vertrokken, ligt het schip waarin Levant Bed & Breakfast is gevestigd. Aan het KNSM eiland, waar vroeger alle bedrijvigheid draaide om scheepsbouw en scheepsonderhoud, maar waar nu een heel nieuwe wereld is gecreëerd. Het eiland is nu vooral beroemd vanwege de alom aanwezige bijzondere moderne architectuur. Het KNSM eiland is een mooie rustige plek, net buiten het centrum van Amsterdam. Het KNSM eiland, en de omliggende eilanden hebben een heel eigen sfeer, nautisch en ruimtelijk.

In de buurt van Levant Bed & Breakfast zijn verschillende leuke plekken om te eten, koffie te drinken en om eten af te halen. Zie de links naar verschillende gelegenheden. Informatie daarover ligt ook aan boord. Tram en bus vertrekken op loopafstand naar alle strategische plekken in de binnenstad. Alle belangrijke musea zijn met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar, maar fietsend de stad verkennen kan natuurlijk ook! Aan boord ligt uitgebreide informatie over Amsterdam, waar je lekker kan eten en drinken, bijzondere plekjes, mooie rondvaarten, prachtige fiets- en roeiroutes. Wij vinden het leuk om u Amsterdam te laten ontdekken zoals wij het kennen!

Levant Bed & Breakfast is geschikt voor 2 personen. Er is 1 slaapkamer in het zeer ruime en hoge vooronder met een zeer ruim bemeten 2 persoonsbed (of 2 eenpersoonsbedden op verzoek) en een hoekje met tafel en stoeltjes. En u heeft uw eigen, royale, luxe badkamer met douche, bad, wastafel, toilet en bidet. Voor een baby kunnen we een babybedje plaatsen. Koffie en thee kunt u zelf maken op de kamer. Verder is er een minikoelkastje, televisie en wekker met mp3 speler.
Het dek van het schip, met prachtig terras en uitzicht over de hele Ertshaven staat tot uw beschikking. Er is gratis wifi aan boord.